0

Clandestine Mimic +PLUS - Roze

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De bijzondere Clandestine Mimic +PLUS is een zeer luxe oplegvibrator gemaakt van zeer zacht siliconen. Door het anatomische design zal de Mimic +PLUS de hele vulva stimuleren.

De Mimic +PLUS heeft een fijne ronde vorm en heerlijk zachte vleugels. Met de precisietip en de royale vleugels kun je gericht stimuleren of een spannende golf van vibraties achterlaten. De krachtige motor zorgt voor diepe en intense vibraties waar je geen genoeg van kunt krijgen. De Mimic is ook in het donker te gebruiken doordat hij lampjes inschakelt zodra je de lichten uitdoet! Ook geldt dit lampje als indicator tijdens het opladen. Deze fijne vibrator heeft 8 verschillende vibratiestanden die je eenvoudig bedient met de knopjes aan de onderzijde.

De Mimic is 100% waterproof en kan dus ook onder de douche of in bad gebruikt worden. Opladen van de Mimic +PLUS gaat erg makkelijk met de magnetische USB-kabel. Deze sluit je aan en plug je in. De oplaadtijd van deze clitorisvibrator bedraagt ongeveer 120 minuten.

Alternatieven die wij aanraden
-
+