Bekijk onze laatste recensies
zwever321
15-05-2017
Voor als men eens een keer wat anders wil proberen is dit een leuke uitkomst. De eerste keer is het een beetje uitproberen, maar als het eenmaal zit hebben beide er enorm plezier van. Vooral het oppompen van de binnenkant en buitenkant is een genot voor beide partijen en met het vibratiegedeelte erbij wordt het een echte sensatie.
Double Lover
Double Lover
15-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
zwever321
15-05-2017
Ik had deze speciaal voor mijn vrouw gekocht en ze zag er een beetje tegenop. Maar achteraf was ze zeer tevreden met het eindresultaat. Dit is echt voor de vrouw die nog eens extra verwent wil worden. Topper.
Roze Siliconen Vibrator
Roze Siliconen Vibrator
15-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
zwever321
15-05-2017
Wilde eens wat anders proberen, omdat de vorige niet goed was. Deze ringen zijn zeer gebruikersvriendelijk en zal ze dan ook zeker aan anderen aanraden. Het materiaal blijft soepel en dus niet pijnlijk. Echt een aanrader.
Performance erectieringen - zwart, verpakt
Performance erectieringen - zwart, verpakt
15-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TOPPERTJE
17-12-2016
voor de TOPPERS is t oké, maar valt wel klein. ben zelf 1.73 en 63 kilo en past nog maar net!
Glimmend Kerstpakje
Glimmend Kerstpakje
17-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
kees
28-06-2016
doet ook wat je wil dat het doet, materiaal had iets zachter gekund maar als je deze gebruikt moet je niet zeuren?
Manbound Spreidstang Met Boeien
Manbound Spreidstang Met Boeien
28-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
kees
28-06-2016
fijn ding voor veel plezier doet precies wat belooft wordt
Zado Flogger - Zwart
Zado Flogger - Zwart
28-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
joenie
18-06-2016
Dit product is makkelijk in gebruik en in vergelijking met andere soorten zit het niet te strak maar ook niet te los aan je gezicht
Blind love oog masker
Blind love oog masker
18-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: